Arhive: Produse

Apel pentru salvarea Institutului de Boli Cardiovasculare Iaşi!

 

5,5 milioane de oameni! Acesta este numărul celor care, în caz de nevoie, pot cere ajutorul Institutului de Boli Cardiovasculare – IBCV „Profesor doctor George I. M. Georgescu” din Iaşi. 5,5 milioane de oameni trăiesc în regiunea Moldova şi pot apela la serviciile IBCV, singurul centru european la care este arondată atât de multă lume.

Regiunea Moldova are nevoie de spitalul la care lucrează 42 de medici şi 170 de asistenţi medicali cu experienţă, care au salvat nenumărate vieţi. Conform datelor oficiale, la IBCV, mortalitatea totală într-un an este sub 3%!

Regiunea Moldova are nevoie de IBCV, acesta fiind singurul centru din zonă care oferă servicii de chirurgie cardiovasculară pentru adulți, tratament chirurgical și intervențional al malformațiilor cardiace congenitale la copii și adulți, tratament endovascular al maladiilor aortei (EVAR – EndoVascular Aortic Repair) și stenozei aortice (TAVI – TransAortic Valve Implantation), electrofiziologie și implantare de dispozitive cardiace şi tratament intervențional al fibrilației atriale.

Din toată regiunea Moldova, numai la ICBV Iaşi se găsesc în acelaşi loc o secţie clinică de cardiologie medicală, o unitate de terapie intensivă coronarieni, o secţie clinică de chirurgie cardiovasculară, o secţie de anestezie terapie intensivă, un centru de primire urgențe de specialitate, un laborator de analize medicale, un laborator de explorări funcţionale invazive, un laborator de explorări funcţionale neinvazive, un laborator de anatomie patologică, un laborator de radiologie şi imagistică medicală, un centru de cercetare și tratament invaziv al fibrilației atriale şi un ambulator integrat.

Din nefericire, un incendiu a distrus mare parte din spaţiile unde funcţionează Institutul de Boli Cardiovasculare Iaşi, iar unitatea a fost parțial închisă, activitățile chirurgicale fiind sistate!

Regiunea Moldova are neapărată nevoie de ICBV şi de aceea trebuie ca în regim de urgenţă să se aloce resurse financiare şi umane pentru refacerea şi redeschiderea unităţii medicale!

Ajutorul dumneavoastră contează în găsirea de soluţii imediate pentru refacerea și reluarea activității acestei unităţi medicale româneşti de prestigiu.

Puteți dona în unul din următoarele conturi deschise la Banca Română de Dezvoltare:

Fundația Umanitară Lobstein

RON –  RO68BRDE240SV10385362400

USD  – RO64BRDE240SV10385442400

EUR –  RO07BRDE240SV10385612400

Codul SWIFT al Bancii este: BRDEROBU

Contact: 

  • email: office@inimi.org
  • facebook: campania inimi
  • telefon: 0749380934

Bolile de inimă nu aşteaptă!  

Puteți dona direct cu cardul un multiplu de 10, 50, 100, 500 sau 1000 RON prin modificarea cantității din coș. 

Vă mulțumim!

 

Se arată toate cele 5 rezultate